Valtakunnallinen virtsankarkailua ennaltaehkäisevä kampanja

Kyllä, haluan ilmaiset lantionpohjalihasten treeniohjeet ja osallistua Pysy tiukkana -haasteeseen!

Haastamme sinut treenaamaan lantionpohjalihaksia aina punaisen valon palaessa. Jos päivittäisellä kulkureitilläsi ei ole liikennevaloja, niin harjoita aina lantionpohjalihaksiasi nähdessäsi punaisen auton, auton jarruvalot tai muuta punaista.

Osallistuessasi haasteeseen saat sähköpostiisi aloituskirjepaketin, jossa on sinulle lantionpohjalihasten treeniohjeet.
Pysy tiukkana sisäpiiriläisenä saat myös kuukausittain lisävinkkejä treeneihin, jotka tsemppaavat sinua eteenpäin harjoittelussa.

TREENIOHJEET UUDISTUVAT! Aloituskirjesarjaa ei ole tällä hetkellä saatavilla. Voit laittaa meille sähköpostiosoitteesi, jos haluat ensimmäisten joukossa saada uudet ohjeet lantionpohjalihasten harjoitteluun. Osoite: pysytiukkana@bailamama.fi

joka 4.

Nainen kärsii virtsankarkailusta
– sitä voi ehkäistä säännöllisellä lantionpohjalihasharjoittelulla

Virtsankarkailu on vaiettu ongelma, siitä kärsii jopa joka neljäs nainen jossain elämänsä vaiheessa. Se heikentää elämänlaatua ja aiheuttaa sekä sosiaalista että hygieenistä haittaa. Virtsankarkailu ei ole vain ikääntyneiden naisten ongelma vaan siitä kärsii kaiken ikäiset naiset.

Virtsankarkailu vaikuttaa koko elämään, niin omaan kuin ympärilläkin olevien ihmisten. Esimerkiksi kaupungille lähtiessä joutuu suunnittelemaan reittinsä niin, että mahdollisimman monta vessaa osuu matkan varrelle, virtsa karkaa yhdynnän aikana tai kuntosalilla käydessä jää aina märkä läiskä penkkiin. Sosiaalinen elämä kärsii vaivan takia ja voi johtaa eristyneisyyteen. Erityisesti iäkkäämmillä virtsankarkailu taas voi johtaa infektioihin ja sitä kautta jopa hengenvaaraan.

Virtsankarkailua voi ehkäistä säännöllisellä lantionpohjalihasharjoittelulla. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset tuovat myös muita etuja mm. parantavat ryhtiä ja lisäävät seksuaalista nautintoa.

Osallistu Pysy tiukkana -haasteeseen ja harjoita lantionpohjalihaksia aina punaisen valon palaessa!

Haaste perustuu naistentautien erikoislääkärin Pirkko Brusilan opettamaan muistitekniikkaan. Bailamama yhdessä Kätilöliiton, Gynekologiyhdistyksen, Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön sekä Lantionpohjan fysioterapeuttien kanssa haluavat yhdessä lisätä tietoisuutta virtsankarkailusta ja sen ehkäisystä. Me kaikki teemme töitä naisten parissa ja haluamme nostaa esille tämän vaietun asian ja lantionpohjalihasten treenaamisen tärkeyden sen ehkäisyssä. Virtsankarkailu on suuri ongelma naisten keskuudessa. Joka 4. nainen kärsii virtsankarkailusta, sitä voi kuitenkin ehkäistä säännöllisellä lantionpohjalihastreenillä.  Siksi kutsummekin nyt kaikki naiset mukaan yhteiseen Pysy Tiukkana -haasteeseen!

Etusivulle
2020-01-28T13:24:31+02:00