Valtakunnallinen virtsankarkailua ennaltaehkäisevä kampanja
Loading...
Kiertueen aikataulu 2018-05-26T21:20:20+03:00

Venus kuntoon -tapahtuma työpaikallesi!

Venus  kuntoon kevät kiertue 2018 oli erittäin onnistunut ja tavoitti tuhansia naisia ympäri Suomen. Pysy tiukkana fysioterapeutti tiimi kiersi  yli 40 eri paikkakunnalla opettamassa naisia harjoittamaan lantionpohjalihaksiaan. Tuhannet naiset osallistuivat näihin Venus kuntoon workshoppeihin harjoittamaan lantionpohjalihaksia. Workshopit olivat osa valtakunnallista virtsankarkailua ennaltaehkäisevää Pysy Tiukkana -kampanjaa.

Nyt sinulla on mahdollista saada Venus kuntoon workshop työpaikallesi, yhdistykseesi tai urheiluseuraan.

Kerää naisporukka ja pyydä tarjous Pysy tiukkana -tiimiltä: pysytiukkana@bailamama.fi. Workshop on monipuolinen, hyödyllinen paketti ihan kaikille naisille, jotka haluavat pitää huolen tärkeimmästä lihasryhmästään.

Venus kuntoon -workshopissa mennään pintaa syvemmälle ja tutustutaan naisen tärkeimpään lihasryhmään, lantionpohjalihaksiin. Miten tämä lihasryhmä löytyy, mitä hyötyä siitä on ja miten sitä harjoitetaan. Workshopissa on paljon käytännönharjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan lantionpohjalihaksia ja sitä kautta ehkäisemään virtsankarkailua sekä saavuttamaan vahvan ja kiinteän keskivartalon. Harjoitukset ovat myös helppo yhdistää muuhun harjoitteluun.

Workshopin kesto n. 1,5h.

Katso kaikki tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat