Valtakunnallinen virtsankarkailua ennaltaehkäisevä kampanja
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisten hyvinvointikeskus Tuntuma tarjoaa vuoden 2018 aikana maksuttoman luentosarjan osana Pysy tiukkana -kampanjaa. Luentoihin voit osallistua netin välitysellä tai paikan päällä Tuntumassa.

 

Luentosarjan toinen aihe on Vahva keskikeho.

Aiemmilla luennoilla on tutustuttu lantionpohjan toimintaan ja suorien vatsalihasten erkaumaan. Tällä luennolla nivotaan nämä kaksi aihetta yhteen ja puhutaan vahvasta keskikehosta.

Miten lantionpohja, vatsalihasten erkauma ja keskivartalon syvä tuki liittyvät toisiinsa? Miten harjoitan kehoani niin, että keskikeho on liikkeen keskipiste ja kehoni vahvin kohta? Miten vahva keskikeho voi parantaa suorituskykyäni?

Luennolla kerrotaan erilaisista menetelmistä vahvan keskivartalon takana. Miten mm. hengitystekniikat voivat vaikuttaa keskikehoni toimintaan?

Tuntuman äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti/ naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer Sofia Vesa sekä Pilates- ja LPF/Hypopressive -ohjaaja Satu Korkeamaa jakavat tietoaan keskikehon harjoittamisesta ja asiakaskokemuksista.

 

Ilmoittaudu tästä

 

Luentoihin voit osallistua netin välityksellä ihan mistä päin Suomea tahansa. Jos asut lähellä Oulua, voit mennä myös paikan päälle Hyvinvointikeskus Tuntumaan. Ilmoittaudu silloin suoraan Tuntumaan: info@hyvinvointikeskustuntuma.fi.

———————————————-

Seuraavat luennot:
5) ti 16.10./ Raskaus- ja imetysajan ravitsemus
6) ti 13.11./ Liikuntaa läpi raskauden ja synnytyksen jälkeen
7) ti 11.12./ Palaudu synnytyksestä

———————————————-

Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen seuraaville luennoille. Saat sähköpostiisi aina linkin 8h ennen luennon alkua, jonka kautta pääset mukaan luennolle.

Luennot sopivat niin aiheista kiinnostuneille kuin aiheiden parissa työskenteleville.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu tästä